Підписатися на RSS

ВРУЧЕННЯ АВТОМОБІЛЯ УЧАСНИКАМ АТО

До прагнення всього українського народу підтримати наших відважних воїнів долучився і Державний навчальний заклад "Вільнянський професійний ліцей". Наш навчальний заклад робить все від нас залежне, щоб полегшити службу військовим, поліпшити матеріально-технічне забезпечення армії.

03.06.2016 року відбулася лінійка з при воду передачі автомобіля ГАЗ-66, який був відремонтований силами педагогічного та учнівського колективів на уроках виробничого навчання та в позаурочний час. Найбільше зусиль до ремонту автомобіля приклали майстер виробничого навчання Пономаренко О.М. та викладач Панченко В.Ф. з групою учнів 17СТУ, які навчаються за професією слюсаря з ремонту автомобілів та водія автотранспортних засобів.

Зі словами вдячності до колективу ліцею звернулися гості командир комендантського взводу Мовчан О.Г. та командир взводу Панченко В.В.

Своїм ходом автомобіль відбув до місця призначення. Звичайно, це не перший і не останній автомобіль, відремонтований та переданий на потреби наших захисників. На даний момент у нашому ліцеї майстер виробничого навчання Вантєєв В.А. з учнями своєї групи та викладач Панченко В.Ф. ремонтують УАЗ-452, який теж невдовзі вирушить в зону АТО.

/Files/photogallery/1311/SDC13248.jpg

/Files/photogallery/1311/SDC13268.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.