Підписатися на RSS

Майстром не можна народитися, майстерності треба вчитися

Під таким девізом пройшов Тиждень професійної майстерності слюсарів в нашому навчальному закладі серед учнів I-III курсів, які опановують професії – «Слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» та «Слюсаря з ремонту автомобілів». Тиждень був насичений різноманітними заходами, в яких щоденно учні проявляли свої уміння і навички здобуті під час навчання та практичної реалізації цих знань.

Відкриття Тижня розпочалося з урочистої лінійки, на якій директор нашого навчального закладу О.В.Супруненко повідомив про важливість даної професії та необхідність здобуття майстерності учнями, щоб бути конкурентно спроможними на ринку праці. Учні взяли активну участь у виставці стіннівок, присвячених професії «Слюсар» та рефератів на тему «Новітні технології в галузі». Викладачі ліцею, Панченко В.Ф. та ХмараА.В., провели відкриті уроки із предметів спецдисциплін, на яких були використані сучасні інформаційно-комунікативні технології. Майстром виробничого навчання Покайлом В.М. було проведено відкрите заняття виробничого характеру, на якому використовувалися кооперативні та індивідуальні методи навчання. Викладачем спецдисциплін Похнатюком Р.Ю. було запропоновано перегляд відеофільму «Цікавинки сучасної техніки».

Із великим задоволенням учні I-III курсів взяли активну участь у інтерактивній грі професійного спрямування – квесті «Кращий слюсар». Під час гри учні демонстрували теоретичні і практичні знання та навички роботи. Переможцями квесту стали групи: 14Т2 – I місце, 13Т2 – II місце, 15Т1 – IIIмісце.

Завершився Тиждень слюсарів проведенням традиційного конкурсу професійної майстерності серед учнів. Найкращі змагалися в теоретичному турі та практичному, в якому потрібно було довести та продемонструвати свою майстерність. За результатами конкурсу серед учнів за професією «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» посів почесне I місце – Березняк Денис (учень групи 13Т3), II місце – Беседін Микола (учень групи 14Т2) та III місце – Майборода Сергій (учень групи 13Т3). Серед учнів за професією «Слюсар з ремонту автомобілів» здобув почесне I місце – Козуб Данило (учень групи 23С3), II місце – Павлов Дмитро (учень групи 23С3) та III місце – Іваницький Олександр (учень групи 23С3).

Найактивніші учні за підсумками Тижня отримали подяки, а саме: Шимановський Максим, Хмара Владислав, Корольчук Олександр, Дасевич Олександр, Ярковий Олександр, Тімко Юрій, Іваницький Олександр, Майборода Сергій, Беседін Микола. Так тримати!

Вільнянський професійний ліцей завжди радо зустрічає тих учнів, які бажають отримати престижну професію і цікаво навчатися.

Мороз О.В.
методист ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей»

/Files/photogallery/1329/20170227_095838.jpg

/Files/photogallery/1329/20170227_101121.jpg

/Files/photogallery/1329/20170222_122958.jpg

/Files/photogallery/1329/P1150893.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 404

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.