Підписатися на RSS

Конкурс фахової майстерності за професією «Кухар»

Професія кухаря – одна з найдавніших у світі.

Щоб стати гарним кухарем, треба мати ряд важливих для цієї професії якостей. Це фантазія і винахідливість – творити нові страви, придумувати нові поєднання продуктів. Це сміливість заявляти про себе. Це хороша пам’ять – необхідно тримати в голові безліч рецептів. Це смакове сприйняття – без нього і робити нічого на кухні.

Саме цим професійним якостям навчають за спеціальністю «Кухар. Кондитер» у ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей».

Щорічно, навесні в навчальному закладі проводиться конкурс фахової майстерності за професією «Кухар».

Ось і цього року за звання кращого кухаря боролися учні ІІ та ІІІ курсів ліцею.

Програма конкурсу передбачала:

  • теоретичний тур – 30 питань з предметів професійно – теоретичної підготовки;
  • практичний тур – приготувати по 2 порції страви «Котлета натуральна», «Салат з сирих овочів».

Усі учасники з відповідальністю підійшли до даного конкурсу, їхні страви заслуговують на увагу та похвалу.

Переможцями конкурсу були визнані:

1 місце – Чепель Олеся

2 місце – Духонченко Олена

3 місце - Волкова Любов

Журі конкурсу нагородило всіх учасників грамотами та цінними подарунками.

Шулякова Л.Ю.,
методист ДНЗ «Вільнянський ПЛ»

/Files/photogallery/1352/IMG_20180323_111637.jpg

/Files/photogallery/1352/IMG_20180323_081437.jpg

/Files/photogallery/1352/IMG_20180323_081603.jpg

/Files/photogallery/1352/IMG_20180323_100746.jpg

/Files/photogallery/1352/IMG_20180323_104856.jpg

/Files/photogallery/1352/IMG_20180323_100752.jpg

/Files/photogallery/1352/IMG_20180323_105555.jpg

/Files/photogallery/1352/IMG_20180323_110728.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.